FAQ - Închideri de terase Bacău - Rapid. Eficient. Românesc

FAQ

Întrebări și răspunsuri

Ce specificații tehnice au panourile transparente cu bride?

Panourile transparente reprezintă o idee isteață pentru închiderea foisoarelor de gradina, teraselor private, cat si a restaurantelor sau hotelurilor. Panoul fix este format din folia transparenta PVC cristal (grosime de 0,8mm) cu banda mata de rigidizare pe margini, capse ovale si bride rotative din nailon. Prinderea acestuia pe structura existenta se face prin introducerea panoului cristal in capse si rotirea bridei la 90 grade.
In partea inferioara panoul fix este prevazut cu un sort din polyplan pentru a ajuta la scurgerea apei de la baza foisorului/terasei. Panourile izoleaza spatiul in jur de 90%, astfel se permite circulatia aerului si aerisirea corespunzatoare a locului, eliminand riscul de aparitie a mucegaiului.
Folia pentru terasa sta fixata in bridele montate pe stalpi din lemn, oferind o rezistenta sporita la vant si precipitatii. Astfel aveti siguranta faptului ca spatiul este ferit de micile neplaceri oferite de mediul inconjurator, iar grijile dumneavoastra cu privire la rezistenta materialului nu trebuie sa mai existe.

De ce panourile transparente cu bride sunt alegerea ideală?

Pentru ca pe langa faptul ca sunt estetice si se pot integra foarte usor in orice peisaj, panourile transparente cu bride si capse confectionate de firma noastră au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort.
Montarea acestora este destul de rapida, acestea fiind potrivite pentru terasele caselor, foisoare ori pentru spatiile deschise ale teraselor si hotelurilor. Panourile transparente cu bride au rol de protectie impotriva ploii, vantului si zapezii. Componenta foliei are protectie UV, lucru care opreste ingalbenirea sau innegrirea materialului atunci cand este expus razelor de soare.
Marginea din polyplan a produsului poate fi alba, maro, gri argintiu sau bej, astfel se va potrivi perfect diferitelor stiluri de spatii pe care doriti sa le protejati.
Prelatele transparente se realizeaza la comanda, pe dimensiunile clientilor, in propria productie din Bacău si livram pe curier in toata tara.
Inchiderea terasei cu folia transparenta confectionata de echipa Închideri d. Terase din Bacău, face posibila utilizarea in siguranta a produsului si pe timp de iarna!

De ce Închideri d. Terase?

Închideri d. Terase, singurul producator de folie transparenta pentru terase din Bacău, va pune la dispozitie gratuit serviciul de consultanta si ofertare.
La Închideri d. Terase onoram orice comanda, fie pentru persoanele fizice sau juridice, si confectionam pentru dumneavoastra diverse tipuri de panouri transparente din plastic.
Daca se doreste comercializarea produselor noastre, prin revanzare, ne puteti contacta prin email sau la telefon, informatii de contact pe care le gasiti aici.
Translate »