Închidere terasă cu capse și bride - Închideri de terase Bacău - Rapid. Eficient. Românesc

Închidere terasă cu capse și bride

Închidere terasă cu capse și bride

Sistemul de închidere a terasei cu folie transparentă, cu capse și bride, vă poate ajuta atunci când temperaturile sunt scăzute, pe timp de ploaie, zăpadă sau vânt.

Acest sistem este foarte ușor de instalat pe foișoare și terase cu structură din lemn.

Compoziție:
Materialul cristal transparent are o grosime de 0.8 mm, cu laterale și șorțuri din poliplan colorat de 650 grame.

Lateralele au o lățime de 9 cm, lucru care oferă o mare rezistență în timp si sunt de culoare maro, alb, negru, beige sau gri.

Șorțurile au o lățime standard de 10-15 cm și sunt de culoare maro, alb, negru, beige sau gri.

Bridele rotative din plastic turnat au reglaj pe înălțime pentru a putea suprapune două sau mai multe laterale. Culori disponibile: maro, alb, negru, beige sau gri.

Curelușele din piele au lungimi de 50-85 cm. Acestea permit prinderea peretelui în partea de sus a terasei/ foișorului, după ce acesta a fost rulat.

Fermoarul căilor de acces este cea mai importantă și utilizată piesă a unei terase închise cu pereți din PVC transparent. Acesta este din plastic și are dublă deschidere, care permite accesul ușor în spațiul închis.

Adaptabilitate: se pliază oricărei forme pe care terasa dumneavoastră o are.

Durabilitate: durată mare de viață, de peste 5 ani, atunci când este întreținută sau depozitată corespunzător.

Ușurință în montaj: acest tip de închidere este foarte ușor de montat pe foișoare cât și pe terase cu structura din lemn și nu necesită calificare sau experiență în acest domeniu. Vă punem la dispoziție instrucțiuni de montaj și prezentări video.

Preț accesibil: dacă luăm în calcul alte sisteme de închidere ale teraselor/ foișoarelor, acest tip nu necesită o investiție foarte mare.

Translate »