Rulouri exterioare din aluminiu

Rulourile exterioare constituie o soluţie nespus de practică. În condiții de mediu defavorabile, acestea constituie o barieră, care protejează eficient interiorul încăperilor de pierderile de căldură. Vara, pe de altă parte, protejează perfect împotriva supraîncălzirii interioarelor, limitând în același timp utilizarea dispozitivelor de aer condiționat, reducând astfel, costurile de exploatare ale clădirilor.

Ruloul instalat în conformitate cu instrucţiunile operatorului de sistem are, de asemenea, proprietăți acustice foarte bune, ceea ce permite reducerea semnificativă a senzației de zgomot provenit din exterior.

Sistemele de rulouri oferite de compania noastra pot fi integrate suplimentar cu o plasă antiinsecte, ceea ce garantează o protecție eficientă a încăperilor împotriva insectelor. În plus, un sistem de rulouri externe selectat corespunzător poate asigura protecție împotriva efracției.

Cortinele rulourilor sunt cel mai adesea profile realizate din tablă de aluminiu de înaltă calitate umplută cu spumă, având învelișuri de lac speciale, formate din două straturi. Acest lucru le face foarte rezistente la abraziune și la intemperii. O gamă largă de culori va permite, cu siguranță, să se potrivească rulourile la orice fațadă.

Rulourile din aluminiu pot fi controlate atât manual (cu ajutorul unui tambur cu bandă sau cablu, al unui mecanism cu manivelă sau al unui mecanism cu arc), cât și electric.

Servomotoarele oferite, în funcție de cerințele proiectului, pot fi operate individual sau centralizat.